Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631192014. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs.

Specificaties EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631192014

Omschrijving van de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Met de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs haal je een innovatieve en milieuvriendelijke afvalemmer in huis. Deze afvalemmer maakt het gemakkelijk om twee soorten afval te scheiden, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Je kunt bijvoorbeeld huisvuil en plastic, of huisvuil en groente en fruit scheiden, zonder dat je aparte prullenbakken nodig hebt. Deze prachtige afvalemmer is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken. De buitenkant van de prullenbak is voorzien van een finger proof coating, waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen. Het openen van de prullenbak is heel eenvoudig, dankzij het pedaal dat je met je voet kunt bedienen. Hierdoor hoef je niet met vieze handen de deksel aan te raken. De afvalemmer bestaat uit twee plastic binnenemmers, elk met een ruime inhoud van 30 liter. Hierdoor hoef je de prullenbak niet constant te legen. Bovendien sluit de deksel geruisloos dankzij de Motion control technologie. Een handige feature van deze afvalemmer is de opklapbare rand, waardoor het vervangen van de vuilniszakken een fluitje van een cent is. Kortom, de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook een duurzame keuze voor jouw huishouden.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 60 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en overig afval. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken, dankzij de fingerprintproof coating.

Minpunten
  • Door zijn grote formaat neemt de prullenbak relatief veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs. 

De review over EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals