Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 967763-02. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool.

Specificaties Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Merk

Dyson

Fabrikantcode

967763-02

Omschrijving van de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Maak kennis met de perfecte combinatie van de Dyson V8 Absolute en de Dyson Mattress Tool om jouw matras en meubels grondig schoon te maken. De zuigmond van bijna 20 centimeter is uitgerust met een ingebouwde pluisverwijderaar, die zonder moeite stof, pluisjes en huidschilfers uit bekleding zuigt. En het beste van alles? Deze zuigmond zuigt zichzelf niet vast, dankzij zijn speciale ontwerp. Met het gemakkelijk te bevestigen oplaadstation aan de muur, heb je de V8 Absolute altijd binnen handbereik. Bovendien weegt deze stofzuiger slechts 2,6 kilogram, waardoor het een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke optie is. Met een looptijd van maar liefst 40 minuten, kun je met gemak jouw hele huis stofvrij maken. En met de turboborstel verwijder je zonder enige moeite zelfs dierenharen. Of je nu hoog- en laagpolig tapijt, harde vloeren of kwetsbare houten vloeren wilt reinigen, de V8 Absolute is de ideale keuze. Maar dat is nog niet alles! Met de extra opzetstukken kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken reinigen, zoals kieren en boekenplanken. Zo zorg je ervoor dat elke hoek van jouw huis stofvrij is. Kortom, de Dyson V8 Absolute in combinatie met de Dyson Mattress Tool is de ultieme set om jouw matras en meubels te reinigen, terwijl je ook nog eens de mogelijkheid hebt om.

Pluspunten
  • Met de matrasborstel reinig je je bed en meubels grondig, omdat je dieper in de stof doordringt en niet vastzuigt. Met de krachtige V8 motor kun je tot wel 40 minuten stofzuigen op een volle accu. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en probleemloos dierenharen verwijderen met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu slechts 7 minuten mee, omdat deze stand erg veel energie vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool. 

De review over Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals