Search
Close this search box.
  1. Dyson V15 Detect

Dyson V15 Detect Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 443099-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V15 Detect.

Specificaties Dyson V15 Detect

Merk

Dyson

Fabrikantcode

443099-01

Omschrijving van de Dyson V15 Detect

Met de Dyson V15 Detect kun je moeiteloos zowel de beneden- als bovenverdieping schoonmaken, dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten. Deze veelzijdige steelstofzuiger is uitgerust met een combiborstel, waarmee je moeiteloos harde vloertegels, vloerkleden en tapijten kunt reinigen. Dankzij de geavanceerde anti-klittechnologie hoef je je geen zorgen te maken dat haren vast komen te zitten in de zuigmond. Wat deze Dyson V15 Detect echt bijzonder maakt, is het lcd-scherm waarop je handige informatie kunt aflezen. Zo zie je in één oogopslag de resterende accuduur en krijg je een melding wanneer het tijd is om de filter schoon te maken. Bovendien toont het scherm het aantal stofdeeltjes en het soort stofdeeltjes dat je opzuigt, dankzij de innovatieve piëzosensor. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de prestaties van je stofzuiger. De Dyson V15 Detect is niet alleen slim, maar ook krachtig. De zuigkracht wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid stof en vuil, zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de accu. En als de accu leeg is, hoef je niet lang te wachten. Binnen slechts 4,5 uur is de Dyson V15 Detect weer volledig opgeladen en klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Met deze innovatieve steelstofzuiger wordt stofzuigen een.

Pluspunten
  • De motorische combizuigmond past automatisch de zuigkracht aan de vloersoort aan, wat zorgt voor een constante, hoge zuigkracht. Op het lcd-scherm ontvang je direct informatie over de zuigstand, resterende batterijduur, vuilopname en mogelijke foutmeldingen, inclusief instructies. Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een geluidsniveau van 89 decibel, wat erg luid is. De stofzuiger wordt niet geleverd met een parketborstel met groene lichtstraal, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V15 Detect

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V15 Detect tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V15 Detect. 

De review over Dyson V15 Detect is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals