Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 967764-02. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose.

Specificaties Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Merk

Dyson

Fabrikantcode

967764-02

Omschrijving van de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Met de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose kun je nu nog meer schoonmaken dan ooit tevoren. Deze krachtige steelstofzuiger is niet alleen geschikt voor het stofzuigen van je huis, maar ook voor het reinigen van je auto, beklede meubels, bed en trap. Met de handige Dyson Extension Hose kun je eenvoudig een gemotoriseerde turboborstel bevestigen, waardoor je zelfs je bank kunt stofzuigen met optimale bewegingsvrijheid. Wat deze steelstofzuiger echt uniek maakt, is de accuduur van maar liefst één uur. Hierdoor kun je zowel je huis als je auto stofzuigen zonder onderbrekingen. Daarnaast beschikt de Dyson V15 Detect Absolute over een slimme gemotoriseerde zuigmond die automatisch de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid stof en het type vloer. Met behulp van de geavanceerde Piëzo sensor kun je precies zien welk soort stof en vuil je opzuigt en of je vloer al helemaal schoon is. Niet alleen is deze steelstofzuiger uiterst efficiënt, maar hij is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de anti-klittechnologie hoef je nooit meer haren uit je stofzuiger te knippen. Zowel de zuigmond als de schroefvormige klitvrije borstel voorkomen dat haren zich vastklitten, waardoor je moeiteloos kunt blijven stofzuigen. Kortom, met de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose haal je een innovatieve en veelz.

Pluspunten
  • Dankzij het flexibele tussenstuk kun je de moeilijk bereikbare plekken in je huis nog makkelijker stofzuigen. De gemotoriseerde combizuigmond past de zuigkracht automatisch aan op het type vloer. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die je met het blote oog niet kunt zien.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 75 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose. 

De review over Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals