Dyson V15 Detect Absolute Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 394451-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V15 Detect Absolute.

Specificaties Dyson V15 Detect Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394451-01

Omschrijving van de Dyson V15 Detect Absolute

Met de Dyson V15 Detect Absolute kun je moeiteloos je hele huis stofzuigen zonder onderbrekingen. De batterij heeft namelijk een indrukwekkende looptijd van maar liefst één uur. Op het handige lcd-scherm kun je eenvoudig de batterijduur en de status van het filter aflezen. Bij deze steelstofzuiger ontvang je een slimme gemotoriseerde zuigmond die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid stof en het type vloer. Dankzij de geavanceerde Piëzo-sensor zie je precies welke soort stof en vuil je opzuigt, zodat je niet onnodig meerdere keren over dezelfde plek hoeft te gaan. Bovendien is deze zuigmond voorzien van een handige anti-klittechnologie, net als de unieke schroefvormige klitvrije borstel. Hierdoor behoort het knippen van haren uit je stofzuiger definitief tot het verleden. Daarnaast beschikt de Dyson V15 Detect Absolute over een parketborstel met een groene lichtstraal, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes goed zichtbaar zijn. En wanneer de batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten. Na slechts 4,5 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met de Dyson V15 Detect Absolute haal je een krachtige en innovatieve stofzuiger in huis die je helpt om je huis moeiteloos schoon te houden.

Pluspunten
  • De motor aangedreven combi zuigmond past automatisch de zuigkracht aan op basis van het type vloer voor een constante en krachtige zuiging. Via het lcd scherm ontvang je directe informatie over de zuigstand, resterende batterijduur, vuilopname en eventuele foutmeldingen met instructies. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, zichtbaar, zodat je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert veel lawaai met een geluidsniveau van 75 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V15 Detect Absolute

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V15 Detect Absolute tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V15 Detect Absolute. 

De review over Dyson V15 Detect Absolute is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals