Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 971434-03. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Merk

Dyson

Fabrikantcode

971434-03

Omschrijving van de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger wordt stofzuigen een eitje, zelfs in het donker! Deze innovatieve steelstofzuiger is voorzien van een lichtgevende kierenzuiger en een groene lichtstraal op de parketborstel, waardoor je elk stofdeeltje moeiteloos kunt zien. Of je nu op harde vloeren of tapijten zuigt, met de combi- en parketborstel ben je verzekerd van een grondige reiniging. Deze krachtige stofzuiger is uitgerust met anti-klittechnologie op zowel de combi- als de schroefvormige klitvrije borstel, waardoor dierenharen moeiteloos worden opgezogen van zowel de vloer als meubels. Met een batterijduur van maar liefst 60 minuten op de laagste stand en 5 minuten op de turbostand, kun je moeiteloos het hele huis schoonmaken. De automatische stand past zelf de zuigkracht aan, zodat je altijd de optimale prestaties hebt. De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger weegt slechts 2,4 kilogram, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen naar boven. Op het handige display kun je de batterijduur aflezen en ontvang je meldingen wanneer onderhoud nodig is. Let op: het nieuwe V12 model heeft geen schuifje meer om de lichtstraal aan of uit te zetten, maar met de geavanceerde technologie van deze stofzuiger zul je het.

Pluspunten
  • Met de kruimeldief met lichtgevende randen kun je stof en vuil nog beter zien liggen in donkere hoeken. Dankzij de anti-klittechnologie raken haren niet in de knoop in de zuigmond. Met de groene lichtstraal op de parketborstel sla je geen stofdeeltje meer over.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie vraagt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. 

De review over Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals