Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson V12 Detect Slim Absolute

Dyson V12 Detect Slim Absolute Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 394167-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V12 Detect Slim Absolute.

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394167-01

Omschrijving van de Dyson V12 Detect Slim Absolute

Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Deze innovatieve steelstofzuiger is speciaal ontworpen om kwetsbare vloeren te reinigen zonder krassen achter te laten. De zachte parketborstel glijdt moeiteloos over je vloer, terwijl je geniet van een vlekkeloze schoonmaakervaring. Dankzij de geavanceerde Piëzo sensor hoef je nooit meer onnodig over dezelfde plek te gaan. Je kunt precies zien welk type stof en vuil je opzuigt, waardoor je efficiënter kunt schoonmaken. Bovendien beschikt deze zuigmond over anti-klittechnologie, waardoor zelfs dierenharen moeiteloos worden verwijderd van je meubels. De schroefvormige klitvrije borstel zorgt ervoor dat haar en vuil minder snel vastlopen, wat resulteert in een nog betere reinigingsprestatie. De Dyson V12 Detect Slim Absolute heeft een indrukwekkende batterijduur van gemiddeld 60 minuten op de laagste stand, zodat je een hele verdieping kunt schoonmaken zonder tussentijds op te laden. Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is deze steelstofzuiger ook nog eens licht en gemakkelijk te hanteren. Het lcd-scherm biedt handige informatie, zoals de resterende accuduur, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je stofzuiger. Daarnaast begeleidt de stofzuiger je bij het onderh.

Pluspunten
  • De krachtige V12-motor zorgt voor 60 minuten ononderbroken stofzuigen op de laagste stand. Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn, zodat je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie van de accu vraagt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V12 Detect Slim Absolute

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V12 Detect Slim Absolute tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V12 Detect Slim Absolute. 

De review over Dyson V12 Detect Slim Absolute is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals