Dyson V11 Total Clean Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 419623-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V11 Total Clean.

Specificaties Dyson V11 Total Clean

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419623-01

Omschrijving van de Dyson V11 Total Clean

De Dyson V11 Total Clean is een revolutionaire draadloze steelstofzuiger die jou volledige bewegingsvrijheid geeft tijdens het stofzuigen. Of je nu houten vloeren, harde vloeren of hoog- en laagpolig tapijt wilt schoonmaken, deze stofzuiger is er klaar voor. Met de eenvoudig aanpasbare zuigkracht kun je kiezen tussen de eco, turbo of boost stand, zodat je zelf de intensiteit van het stofzuigen kunt bepalen. Dit is vooral handig bij de overgang tussen verschillende vloeren, zoals van laminaat naar vloerkleed. Het stofreservoir van de Dyson V11 Total Clean is eenvoudig te legen in de prullenbak wanneer het vol is. Met een indrukwekkende looptijd van 60 minuten kun je probleemloos je hele huis schoonmaken voordat de batterij leeg is. En als de batterij toch leeg raakt, hoef je je geen zorgen te maken. Binnen slechts 4,5 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Het lcd-scherm op de steelstofzuiger houdt je op de hoogte van de huidige accuduur, zodat je altijd precies weet hoelang je nog kunt stofzuigen. Daarnaast geeft het scherm ook aan wanneer het stofreservoir geleegd moet worden, zodat je nooit zonder waarschuwing komt te zitten. Met de Dyson V11 Total Clean wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Geniet van de ultieme bewegingsvrijheid.

Pluspunten
  • Via het lcd-scherm ontvangt u direct informatie over de zuigkracht, resterende batterijduur en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies. Met de drie verschillende schoonmaakstanden kunt u de steelstofzuiger precies aanpassen aan uw schoonmaakroutine. U kunt moeiteloos alle soorten vloeren stofzuigen en dierenharen verwijderen dankzij de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger mist, in vergelijking met de Dyson V12 en V15, een groene laser waardoor kleine stofdeeltjes minder goed zichtbaar zijn. Deze steelstofzuiger weegt 3kg, wat aan de zware kant is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V11 Total Clean

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V11 Total Clean tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V11 Total Clean. 

De review over Dyson V11 Total Clean is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals