Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 419650-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V11 Absolute.

Specificaties Dyson V11 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419650-01

Omschrijving van de Dyson V11 Absolute

Met de Dyson V11 Absolute kun je je huis volledig stofvrij maken, zonder beperkingen in je bewegingsvrijheid. Deze krachtige stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, zodat je moeiteloos van de ene naar de andere ruimte kunt gaan. Maar dat is nog niet alles! Met de bijgeleverde accessoires kun je zelfs de smalste kieren in je huis schoonmaken. De mini turboborstel is perfect voor het verwijderen van stof en dierenharen van bekleding, zoals meubels en zelfs de autobekleding. En het handige is dat je deze borstel kunt bevestigen aan het handvat met motor, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Maar de Dyson V11 Absolute is niet alleen geschikt voor vloeren en bekleding. Met de zachte afstofborstel kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk spinnenwebben en stof aan het plafond verwijderen. Je kunt deze borstel eenvoudig aan de steel van de stofzuiger bevestigen, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. En met een gemiddelde looptijd van 60 minuten kun je langdurig schoonmaken zonder onderbrekingen. Mocht de batterij toch leeg zijn, dan is de stofzuiger binnen 4,5 uur weer volledig opgeladen. Zo kun je snel weer verder met je schoonmaakklusjes. Met de Dyson V11 Absolute wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • De krachtige V11-motor zorgt ervoor dat er 60 minuten ononderbroken gestofzuigd kan worden in de laagste stand. Met behulp van de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond. Je kan ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met behulp van de ronddraaiende borstelharen in de zuigmond.

Minpunten
  • De turbo-modus vergt veel energie van de batterij, als je deze modus inschakelt, gaat de batterij maar 5 minuten mee. Deze steelstofzuiger is aan de zware kant met een gewicht van 3kg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V11 Absolute

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V11 Absolute tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V11 Absolute. 

De review over Dyson V11 Absolute is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals