Search
Close this search box.
  1. Dyson V10 Cyclone

Dyson V10 Cyclone Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 385909-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V10 Cyclone.

Specificaties Dyson V10 Cyclone

Merk

Dyson

Fabrikantcode

385909-01

Omschrijving van de Dyson V10 Cyclone

Met de Dyson V10 Cyclone kun je het hele huis in één keer stofzuigen, dankzij de indrukwekkende accuduur van 60 minuten in de normale stand. Maar deze krachtige steelstofzuiger is ook geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals grote stofwolken en dierenharen. Hiervoor kun je eenvoudig overschakelen naar de tweede stand. En als je een vloerkleed of laagpolig tapijt wilt stofzuigen, biedt de turbostand de extra zuigkracht die je nodig hebt. De Dyson V10 Cyclone is niet alleen krachtig, maar ook bijzonder handig in gebruik. Met een gewicht van slechts 2,5 kilo til je hem moeiteloos de trap op en af. Bovendien kun je de stofzuiger gemakkelijk transformeren tot een kruimelzuiger, waardoor je ook snel kleine oppervlakken kunt reinigen. Bij de V10 Cyclone worden verschillende accessoires geleverd, waaronder een handig 2-in-1 accessoire. Deze accessoire bestaat uit een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel, waarmee je niet alleen stof kunt verwijderen, maar ook kwetsbare meubels kunt afnemen. Naast zijn kracht en gebruiksgemak is de Dyson V10 Cyclone ook hygiënisch en makkelijk te legen. Je kunt het stofreservoir eenvoudig en snel legen, zonder dat je in aanraking komt met het opgezogen vuil. Kortom, met de Dyson V10 Cyclone haal je een veel.

Pluspunten
  • Je zuigt hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je gebruikt de steelstofzuiger ook als handstofzuiger. Met een batterijduur van 60 minuten op de gemiddelde stand stofzuig je zowel de boven- als benedenverdieping.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 78 tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V10 Cyclone

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V10 Cyclone tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V10 Cyclone. 

De review over Dyson V10 Cyclone is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals