Dyson V10 Absolute Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 394115-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson V10 Absolute.

Specificaties Dyson V10 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394115-01

Omschrijving van de Dyson V10 Absolute

Met de Dyson V10 Absolute stofzuig je als een wervelwind door alle kamers van je huis. Deze krachtpatser is geschikt voor alle soorten vloeren en zorgt ervoor dat geen enkel hoekje, plintje of meubelstuk onaangeroerd blijft. Dankzij de meegeleverde accessoires is het gemakkelijk om zelfs de moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Deze draadloze steelstofzuiger weegt slechts 2,6 kilogram, waardoor je vliegensvlug en moeiteloos door het huis kunt bewegen en zonder problemen de trap op en af kunt gaan. De accu heeft een indrukwekkende looptijd van ongeveer 60 minuten en is na slechts 3,5 uur volledig opgeladen. Hierdoor kun je met gemak je hele huis stofvrij maken zonder onderbrekingen. Bij de Dyson V10 Absolute ontvang je niet alleen een gewone zuigmond met anti-klittechnologie, maar ook een parketborstel speciaal ontworpen voor kwetsbare vloeren. Met de meegeleverde turboborstel kun je zelfs je meubels of auto grondig reinigen en vrij maken van stof. En dankzij het speciale accessoire voor moeilijk bereikbare plekken, kun je zonder enige moeite zelfs onder je meubels stofzuigen. Met de Dyson V10 Absolute wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • De krachtige V10 motor zorgt voor 60 minuten ononderbroken stofzuigen, op de laagste stand. De parketborstel beschermt jouw houten vloeren tegen krassen. Dankzij de anti-klittechnologie raken er geen haren verstrikt in de zuigmond.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand veel energie vraagt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson V10 Absolute

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson V10 Absolute tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson V10 Absolute. 

De review over Dyson V10 Absolute is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals