Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 379491-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04.

Specificaties Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04

Merk

Dyson

Fabrikantcode

379491-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04

Met de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 haal je niet alleen een luchtreiniger in huis, maar ook een apparaat dat de lucht verkoelt en bevochtigt. Deze geavanceerde luchtreiniger is uitgerust met een luchtkwaliteitssensor, waardoor hij automatisch zijn instellingen aanpast aan de huidige luchtkwaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van schone en gezonde lucht in jouw omgeving. De Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 is voorzien van een HEPA-, koolstof- en voorfilter, waarmee niet alleen vieze geurtjes worden verwijderd, maar ook allergenen, virussen en fijnstof uit de lucht worden gezuiverd. Daarnaast heeft dit apparaat een handige functie die jou waarschuwt wanneer het filter aan vervanging toe is. Zo hoef je nooit meer zelf in de gaten te houden wanneer het tijd is om het filter te vernieuwen. Wat deze luchtreiniger echt uniek maakt, is zijn 360 graden draaifunctie. Hierdoor kan de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 de gehele ruimte voorzien van schone lucht, zonder dat je hem constant hoeft te verplaatsen. Daarnaast beschikt deze luchtreiniger over een verbeterde filtertechniek, waardoor hij nog efficiënter en effectiever is in het zuiveren van de lucht. Met de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 kies je voor optimale luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat.

Pluspunten
  • Met de bevochtigingsfunctie verbeter je tevens de luchtvochtigheid in huis. Het toestel filtert tevens formaldehyde uit de lucht, waardoor je geen hinder ondervindt van ongewenste gassen. Dankzij de ventilatiefunctie kun je de luchtreiniger tevens gebruiken als ventilator op een warme dag.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger verkoelt de luchtstroom, niet de ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04. 

De review over Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - PH04 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.