Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 369690-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07.

Specificaties Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Merk

Dyson

Fabrikantcode

369690-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

De Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 is de nieuwste toevoeging aan de Dyson Purifier-familie. Met zijn indrukwekkende functies en geavanceerde technologieën zorgt deze luchtreiniger voor een gezonde en frisse leefomgeving in jouw huis. Met behulp van drie ingebouwde sensoren meet dit model de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en gassen in jouw huis, zodat je altijd op de hoogte bent van de kwaliteit van de lucht om je heen. Het led-display biedt een handige en eenvoudige manier om deze gegevens af te lezen. Het HEPA-filter van de luchtreiniger zuivert tot wel 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht, waardoor je kunt genieten van een schone en gezonde omgeving. Daarnaast is de Dyson Purifier Cool -2021 ook uitgerust met een actief koolstoffilter, dat gassen en vieze geuren effectief uit de ruimte verwijdert. Een verbeterde filtertechniek zorgt ervoor dat de verontreinigde lucht in de luchtreiniger blijft en niet terug de ruimte in lekt. Met zijn 360 graden draaifunctie voorziet deze luchtreiniger de hele kamer van schone lucht. De meegeleverde afstandsbediening maakt het mogelijk om de luchtreiniger volledig naar eigen wens in te stellen, zodat je altijd kunt genieten van de ideale luchtkwaliteit. Met de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 ben je.

Pluspunten
  • Deze krachtige luchtreiniger is ideaal voor het verminderen van allergie- en astmasymptomen. Met behulp van de Dyson-app kun je de luchtreiniger eenvoudig op afstand bedienen en de luchtkwaliteit in de gaten houden. Dankzij de ventilatiefunctie kun je de luchtreiniger ook gebruiken als ventilator op warme dagen.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger zorgt voor een koele luchtstroom, niet voor de hele ruimte. Met een minimale geluidsniveau van 50 dB, is deze luchtreiniger niet erg stil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07. 

De review over Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.