Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 369876-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09.

Specificaties Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

Merk

Dyson

Fabrikantcode

369876-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

De Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 is de nieuwste toevoeging aan de Dyson-familie. Deze innovatieve luchtreiniger en ventilator in één biedt niet alleen verkoeling, maar neutraliseert ook schadelijke formaldehyde in de lucht. Met zijn geavanceerde katalysator filter verwijdert deze luchtreiniger effectief deze potentieel gevaarlijke stof. Met behulp van verschillende sensoren meet de TP09 de luchtkwaliteit en past hij automatisch zijn werking aan. Of het nu gaat om vieze geurtjes, allergenen, virussen of stofdeeltjes, deze luchtreiniger maakt gebruik van de verbeterde 360 graden HEPA-filtertechnologie om de lucht in jouw omgeving grondig te reinigen. Bovendien ontvang je een melding wanneer het tijd is om de filters te vervangen, zodat je altijd verzekerd bent van optimale prestaties. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 is ontworpen om 360 graden om zijn as te draaien, waardoor hij de hele kamer kan voorzien van schone en frisse lucht. Met de handige Dyson Link app op je smartphone heb je volledige controle over de Cool Tower Formaldehyde, zelfs op afstand. Houd er rekening mee dat als je de luchtreiniger 24 uur per dag aan laat staan, je de filters na 6 maanden moet vervangen. Met zijn verbeterde filtertechnologie zorgt de TP09 voor een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Pluspunten
  • Het apparaat verwijdert ook formaldehyde uit de lucht, zodat je geen last hebt van ongewenste gassen. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt voor het verlichten van klachten omtrent allergieën en astma. Door de ventilatiefunctie kun je de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger verkoelt niet de hele ruimte, maar alleen de luchtstroom. Deze luchtreiniger is niet erg stil, met een minimum geluidsniveau van 50 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09. 

De review over Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.