Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 419861-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A.

Specificaties Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419861-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Met de Dyson Purifier Cool AutoReact - TP07A heb je altijd volledige controle over de luchtkwaliteit in elke ruimte. Dankzij de ingebouwde sensoren meet het apparaat continu de luchtkwaliteit en geeft deze direct weer op het LCD-scherm. Deze metingen zijn ook te bekijken in de handige app van Dyson, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele situatie. Deze luchtreiniger is voorzien van een geavanceerd HEPA 13 filter, waarmee maar liefst 99,95% van alle allergenen, stoffen en virussen uit de lucht worden verwijderd. Daarnaast beschikt de Purifier Cool AutoReact - TP07A ook over een koolstoffilter dat gassen en onaangename geuren effectief neutraliseert. Niet alleen zuivert dit apparaat de lucht, maar het koelt deze ook nog eens af. Zo geniet je tijdens de warme zomerdagen van een heerlijk fris briesje in huis. Een speciale nachtmodus zorgt ervoor dat de luchtreiniger stiller werkt, waardoor je hem ook probleemloos in de slaapkamer kunt gebruiken. Je zult amper merken dat hij aan staat! Bovendien is de Dyson Purifier Cool AutoReact - TP07A uitgerust met een gloednieuw detectiesysteem dat nog nauwkeuriger en sneller veranderingen in de luchtkwaliteit waarneemt. Kortom, met deze luchtreiniger ben je verzekerd van schone en frisse lucht, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de automatische stand past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Je kunt de luchtreiniger ook gebruiken als ventilator op een warme dag dankzij de ventilatiefunctie. Dankzij de ingebouwde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger geeft een verkoelende bries af, maar verlaagt niet de temperatuur in de ruimte. Met een minimaal geluidsniveau van 50 dB is deze luchtreiniger niet erg stil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A. 

De review over Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.