Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Dyson Pure Hot+Cool - HP00 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 310266-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Pure Hot+Cool - HP00.

Specificaties Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Merk

Dyson

Fabrikantcode

310266-01

Omschrijving van de Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Met de Dyson Pure Hot+Cool haal je niet alleen een luchtreiniger in huis, maar ook een ventilator en kachel. Deze multifunctionele luchtreiniger zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van een optimale luchtkwaliteit en comfort. Of het nu zomer of winter is, dit apparaat past zich automatisch aan het seizoen aan en zorgt voor een aangename temperatuur in jouw kamer. Dankzij de ingebouwde luchtkwaliteitsensor houdt de Dyson Pure Hot+Cool voortdurend de lucht in jouw kamer in de gaten. In de automatische modus past het apparaat zelfstandig de werking aan om de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarnaast beschikt het over een nachtmodus, zodat je ook tijdens het slapen kunt genieten van schone lucht. De geavanceerde HEPA-filter zorgt ervoor dat allergenen, virussen en stofdeeltjes effectief uit de lucht worden verwijderd. Niet alleen kun je de luchtstroom naar wens aanpassen, maar je kunt ook de richting ervan bepalen. De Dyson Pure Hot+Cool kan 360 graden draaien om zijn eigen as, maar je kunt hem ook gekanteld naar boven laten blazen. Let op: dit apparaat heeft enkel een ventilatiefunctie en verlaagt de temperatuur in de kamer dus niet. Voor verkoeling kun je een apart airconditioning apparaat aanschaffen. Haal nu de Dyson Pure Hot+Cool in huis en geniet het hele jaar door van een frisse en comfortabele omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus werkt de luchtreiniger extra stil in de nacht. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Door de ventilatiefunctie kan je de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag.

Minpunten
  • Je gebruikt deze luchtreiniger niet als airco omdat hij de lucht niet afkoelt, maar alleen verplaatst met de ventilatorfunctie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Pure Hot+Cool - HP00 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Pure Hot+Cool - HP00. 

De review over Dyson Pure Hot+Cool - HP00 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.