Dyson Pure Cool - TP00 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 428157-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Pure Cool - TP00.

Specificaties Dyson Pure Cool - TP00

Merk

Dyson

Fabrikantcode

428157-01

Omschrijving van de Dyson Pure Cool - TP00

Met de Dyson Pure Cool - TP00 kun je de lucht in je huis ventileren en reinigen. Dit apparaat is uitgerust met een HEPA- en koolstoffilter, waardoor het tot wel 99,95% van de verontreinigende stoffen uit de lucht kan verwijderen. Naast het zuiveren van de lucht, zorgt deze reiniger ook voor verkoeling. Dankzij de draaifunctie verspreidt hij een verfrissend briesje door de hele ruimte. De Dyson Pure Cool - TP00 kan eenvoudig op afstand worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. Op het display kun je gemakkelijk alle waarden aflezen, zoals de luchtkwaliteit. Daarnaast geeft het display ook aan hoe lang het filter nog meegaat, zodat je precies weet wanneer je deze moet vervangen. Het is belangrijk om te weten dat als de luchtreiniger 24 uur per dag aanstaat, je de filters na 12 maanden moet vervangen. Het HEPA- en koolstoffilter zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van schone en frisse lucht in je huis.

Pluspunten
  • Met behulp van de ventilatiefunctie kun je de luchtreiniger ook als een ventilator gebruiken op een warme dag. De luchtreiniger past zijn werking aan met de automatische modus, zodra er een verandering in de luchtkwaliteit wordt gedetecteerd. Met de afstandsbediening kun je vanuit je luie stoel de instellingen aanpassen.

Minpunten
  • Je sluit hem niet aan op een app die extra informatie geeft over de luchtkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Pure Cool - TP00

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Pure Cool - TP00 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Pure Cool - TP00. 

De review over Dyson Pure Cool - TP00 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.