Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 310130-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04.

Specificaties Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Merk

Dyson

Fabrikantcode

310130-01

Omschrijving van de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

De Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 is een geavanceerde luchtreiniger die zorgt voor een schone en gezonde lucht in huis. Met zijn 3 ingebouwde sensoren meet hij niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en gassen in de omgeving. Dankzij het handige led-display kun je deze gegevens eenvoudig aflezen en zo inzicht krijgen in de luchtkwaliteit in jouw woning. Deze luchtreiniger is voorzien van een HEPA-filter, dat tot maar liefst 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht zuivert. Daarnaast beschikt hij ook over een actief koolstoffilter, dat gassen en vieze geuren effectief verwijdert. Dankzij de 350 graden draaifunctie voorziet deze luchtreiniger de hele kamer van schone lucht. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de luchtreiniger eenvoudig bedienen en naar eigen wens instellen. Het is belangrijk om te weten dat als de luchtreiniger 24 uur per dag aanstaat, de filters na 6 maanden vervangen moeten worden. De Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 is voorzien van zowel een HEPA-filter als een koolstoffilter, waardoor je verzekerd bent van een optimale luchtzuivering. Creëer een gezonde leefomgeving met deze innovatieve luchtreiniger van Dyson.

Pluspunten
  • Met de ventilatiefunctie kan je de luchtreiniger ook als een ventilator gebruiken op een warme dag. Met behulp van de app kan je de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent. De huidige luchtkwaliteit in de ruimte kan je aflezen op het display.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger vermindert de temperatuur van de luchtstroom, niet van de ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04. 

De review over Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.