Search
Close this search box.
  1. Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 230278-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2.

Specificaties Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

230278-01

Omschrijving van de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

De Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is de perfecte stofzuiger voor alle soorten vloeren in huis. Of je nu tapijt of harde vloeren hebt, deze stofzuiger past zich automatisch aan om elke vloer grondig te reinigen. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is dat hij nooit zuigkracht verliest, zelfs niet als de stofbak vol raakt. Zo ben je altijd verzekerd van een schone vloer zonder onderbrekingen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Cinetic Big ball Multi floor 2 nog een handige functie. Als de stofzuiger per ongeluk omrolt tijdens het stofzuigen, zet hij zichzelf automatisch weer rechtop. Geen gedoe meer met het steeds opnieuw rechtop zetten van je stofzuiger. Daarnaast wordt deze stofzuiger geleverd met een handige meubelzuigmond, zodat je ook gemakkelijk je meubels en trappen kunt schoonmaken. Deze Dyson stofzuiger is speciaal ontworpen voor jou als je verschillende vloertypen in huis hebt en als optimale zuigkracht belangrijk voor je is. Daarnaast is hij ook nog eens hygiënisch en makkelijk te legen. Dus als je op zoek bent naar een stofzuiger die zowel krachtig als veelzijdig is, dan is de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 de beste keuze voor jou.

Pluspunten
  • De Cinetic Big Ball behoudt zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol raakt. De stofzuiger komt vanzelf weer overeind als hij omvalt. De combiborstel past zich automatisch aan de ondergrond aan, je hoeft deze niet handmatig te verstellen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen. Het heeft geen turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2. 

De review over Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals