Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 228415-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2.

Specificaties Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

228415-01

Omschrijving van de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is de ultieme stofzuiger die perfect is voor elke schoonmaaktaak. Met zijn uitgebreide assortiment aan mondstukken is dit de ideale keuze voor het reinigen van alle soorten vloeren. Of je nu houten vloeren, tapijt of een andere ondergrond hebt, deze stofzuiger heeft het juiste borstelmondstuk voor elke situatie. Naast de parketborstel, turboborstel en combiborstel, ontvang je ook een turbo miniborstel die perfect is voor het schoonmaken van de trap en het verwijderen van hardnekkig vuil uit het tapijt. En als je moeilijk bereikbare plekken wilt schoonmaken, zoals achter de kast of radiator, dan kun je gebruikmaken van de flexibele kierenzuigmond. Met dit uitgebreide assortiment aan accessoires kun je elke hoek en kier van je huis grondig reinigen. Een ander geweldig kenmerk van de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is dat hij zichzelf automatisch rechtop zet als hij per ongeluk omvalt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de stofzuiger beschadigd raakt als hij omvalt. Daarnaast is deze stofzuiger voorzien van de innovatieve Cinetic technologie, waardoor hij geen zuigkracht verliest. Dit betekent dat je altijd een krachtige en effectieve reiniging krijgt, keer op keer. Als je op zoek bent naar de meest uitgebreide en betrouwbare stofzuiger van Dyson, dan is de Dyson Cinetic Big Ball Absolute.

Pluspunten
  • Met de combinatieborstel, parketborstel en turboborstel heb je voor elk oppervlak de juiste opzetborstel tot je beschikking. De Cinetic Big Ball behoudt zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol begint te raken, en hij zet zichzelf automatisch rechtop als hij omvalt. Met de mini-turboborstel kan je ook kleinere stofzuigklusjes aanpakken, zoals de trap of de auto.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert veel lawaai, met een geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger heeft een relatief zwaar gewicht van 7,89 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2. 

De review over Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals