Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson Big Ball Parquet 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 228566-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Big Ball Parquet 2.

Specificaties Dyson Big Ball Parquet 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

228566-01

Omschrijving van de Dyson Big Ball Parquet 2

Als je houten vloeren hebt, is de Dyson Big Ball Parquet 2 de perfecte keuze voor jou. Met zijn speciale parketborstel met extra zachte haren maakt deze stofzuiger geen krassen op jouw kwetsbare vloeren. Maar dat is niet alles! Deze stofzuiger is ook geschikt voor laagpolig tapijt en vloerkleden, dankzij de handige combiborstel. Deze borstel past zich automatisch aan de ondergrond aan wanneer je van harde vloeren naar het tapijt beweegt. Het stofzuigen wordt een eitje met de Dyson Ball technologie. Deze zorgt ervoor dat de stofzuiger soepel door de kamer rijdt. En mocht de stofzuiger per ongeluk omvallen, dan zet hij zichzelf automatisch weer rechtop. Het legen van de stofbak is een fluitje van een cent. Gewoon boven de prullenbak legen en de klep schuift via de onderkant naar beneden, zodat er geen stof opwaait. En met de automatische vloerzuigmond hoef je niet van stand te veranderen tijdens het stofzuigen. De Dyson Big Ball Parquet 2 doet al het werk voor jou! Met de Dyson Big Ball Parquet 2 is stofzuigen niet alleen effectief, maar ook gemakkelijk en zorgeloos. Geniet van een schone en krasvrije vloer, zonder gedoe. Kies voor deze krachtige en handige stofzuiger en maak jouw leven net een beetje makkelijker.

Pluspunten
  • De parketborstel van speciaal ontwerp is extra zacht voor de houten vloeren. De stofzuiger klapt zichzelf automatisch rechtop als hij omvalt. Het legen van het stofreservoir is eenvoudig en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger heeft geen turboborstel, dus dierenharen en hoogpolig tapijt kunnen een uitdaging zijn. Deze stofzuiger is relatief zwaar, met een gewicht van 7,9 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Big Ball Parquet 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Big Ball Parquet 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Big Ball Parquet 2. 

De review over Dyson Big Ball Parquet 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals