Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Dyson Big Ball Multi floor 2

Dyson Big Ball Multi floor 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Dyson 222381-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Dyson Big Ball Multi floor 2.

Specificaties Dyson Big Ball Multi floor 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

222381-01

Omschrijving van de Dyson Big Ball Multi floor 2

De Dyson Big Ball Multi floor 2 is een veelzijdige stofzuiger die zowel op tapijt als op harde vloeren kan worden gebruikt. De combiborstel past zich automatisch aan aan verschillende vloertypen, zodat ze op de juiste manier gereinigd worden. Naast de combiborstel wordt de stofzuiger geleverd met een handige trapzuigmond en een 2-in-1 accessoire. Dit accessoire bestaat uit een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel. Het unieke aan de Dyson Big Ball Multi floor 2 is de Ball technologie, waardoor de stofzuiger zichzelf automatisch weer rechtop zet als hij per ongeluk omrolt tijdens het stofzuigen. Zo hoef je niet steeds te stoppen en de stofzuiger weer rechtop te zetten. Daarnaast wordt er ook een meubelzuigmond meegeleverd, waarmee je gemakkelijk meubels en trappen kunt reinigen. Deze stofzuiger is perfect voor huishoudens met verschillende vloertypen en waar een optimale zuigkracht belangrijk is. Met de automatische vloerzuigmond ben je verzekerd van een grondige reiniging van al je vloeren. De Dyson Big Ball Multi floor 2 maakt stofzuigen een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • De Dyson Ball technologie zorgt ervoor dat de stofzuiger wendbaar is en hem weer rechtop zet als hij omvalt. De combiborstel past zich automatisch aan de ondergrond aan, je hoeft hem dus niet handmatig aan te passen. Met het 2-in-1 accessoire heb je niet alleen een opzetstuk voor kieren, maar ook een zachte stofborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer hoog geluidsniveau van 80 decibel. Het ontbreekt aan de Dyson Cinetic wetenschap, wat resulteert in verminderde zuigkracht naarmate de stofbak voller raakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Dyson Big Ball Multi floor 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Dyson Big Ball Multi floor 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Dyson Big Ball Multi floor 2. 

De review over Dyson Big Ball Multi floor 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals