Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Wit

Duux Whisper Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF03. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Wit.

Specificaties Duux Whisper Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF03

Omschrijving van de Duux Whisper Wit

De Duux Whisper Wit is de ideale staande ventilator voor een verfrissende bries in jouw huis. Met een bereik van maar liefst 15 meter hoef je niet eens op te staan van de bank om deze ventilator in te schakelen. Dankzij de handige afstandsbediening heb je volledige controle over de Duux, helemaal zoals jij het wilt. De Duux Whisper Wit biedt talloze mogelijkheden om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Niet alleen kan de ventilator van links naar rechts draaien, maar ook van boven naar beneden. Met 26 verschillende standen kun je altijd de perfecte windkracht vinden. Bovendien is de hoogte verstelbaar tussen de 73 en 95 centimeter, waardoor je de ventilator op de grond, een tafel of de vensterbank kunt plaatsen. Met de ingebouwde timerfunctie kun je zelfs genieten van een koel briesje terwijl je slaapt. Stel eenvoudig de timer in en laat de Duux Whisper Wit gedurende de nacht een verfrissende luchtstroom door de slaapkamer blazen. Kortom, met de Duux Whisper Wit haal je niet alleen een stijlvolle ventilator in huis, maar ook een apparaat dat aan al jouw behoeften voldoet.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De ventilator schakelt met de natuurlijke windmodus tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er buiten wind is. Door de timer in te stellen, kun je ervoor zorgen dat de ventilator stopt met blazen na een bepaalde tijd.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Wit. 

De review over Duux Whisper Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.