Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF14. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart.

Specificaties Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF14

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart kun je altijd genieten van een aangename bries, waar je ook bent. Dankzij de oplaadbare accu neem je deze ventilator gemakkelijk mee naar de tuin, zodat je ook daar verkoeling kunt vinden. De Whisper Flex is ontworpen om de lucht op een prettige manier door de kamer te verspreiden, zowel horizontaal als verticaal. Wat deze ventilator echt slim maakt, is de ingebouwde temperatuursensor. Hiermee meet de Whisper Flex de omgevingstemperatuur en past hij automatisch zijn werking aan om altijd de gewenste temperatuur te behouden. Bovendien is er een handige nachtstand, zodat je 's nachts niet te koud wordt en geen last hebt van storende geluiden. Of je nu buiten in de zon ligt of binnen ontspant, met de hoogste ventilatiesnelheid zorgt de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart altijd voor een verfrissend windje. En het beste van alles is dat je deze slimme ventilator op verschillende manieren kunt bedienen. Gebruik de spraakassistent van Google of Amazon, download de Duux smartphone app of maak gebruik van de meegeleverde afstandsbediening. Zo heb je altijd de controle over de verkoeling in jouw omgeving.

Pluspunten
  • Je gebruikt de ventilator ook in de tuin, omdat het op zowel batterijen als elektriciteit werkt. Deze slimme ventilator kan bediend worden met behulp van de spraakassistent, de Duux app of de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor kunt u automatisch genieten van de gewenste temperatuur, zonder zelf de knoppen aan te raken.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer plaats in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart. 

De review over Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.