Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF15. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit.

Specificaties Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF15

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart in het wit haal je een draagbare ventilator in huis die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu in de tuin zit of binnen wilt genieten van een verfrissend windje, deze ventilator is je ideale metgezel. Hij is uitgerust met een oplaadbare accu, waardoor hij draadloos te gebruiken is. De Whisper Flex is niet zomaar een ventilator. Hij heeft een unieke eigenschap waardoor hij de lucht op een prettige manier door de kamer verspreidt. Deze ventilator kan namelijk zowel horizontaal als verticaal draaien, waardoor de lucht gelijkmatig verdeeld wordt. Daarnaast beschikt hij over een temperatuursensor die de omgevingstemperatuur meet en automatisch zijn werking daarop aanpast. Zo kun je altijd genieten van de temperatuur die jij prettig vindt. Bovendien is de Whisper Flex ook nog eens slim. Dankzij de nachtstand kun je hem 's nachts gebruiken zonder dat je last hebt van het geluid of te koud wordt. En voor degenen die graag buiten in de zon liggen, is er de hoogste ventilatiesnelheid om voor een verfrissend briesje te zorgen. Je kunt deze ventilator op verschillende manieren bedienen, zoals met de spraakassistent van Google en Amazon, de Duux smartphone app of met de meegeleverde afstandsbediening. Haal met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart het beste uit de zomer en geniet van verkoeling waar je maar wilt.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator ook in de tuin gebruiken, omdat hij zowel op batterijen als op het elektriciteitsnet werkt. Deze slimme ventilator kun je bedienen met de spraakassistent, de Duux-app of de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor geniet je automatisch van de gewenste temperatuur, zonder zelf aan de knoppen te hoeven zitten.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in beslag dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit. 

De review over Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.