Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF10. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF10

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

De Duux Whisper Flex Smart is een revolutionaire ventilator die jouw comfort naar een hoger niveau tilt. Met zijn strakke zwarte design past hij perfect in elk interieur. Het unieke aan deze ventilator is dat je hem volledig op afstand kunt bedienen. Of je nu lekker op de bank zit en de afstandsbediening binnen handbereik hebt, je smartphone erbij pakt en de Duux app opent, of simpelweg gebruik maakt van de spraakassistent van Google of Amazon - jij hebt de controle over de verkoeling in jouw huis. Deze flexibele ventilator is in hoogte verstelbaar van 51 tot en met 88 centimeter, waardoor hij niet alleen als vloerventilator kan worden gebruikt, maar ook als handig tafelmodel. Met maar liefst 26 verschillende ventilatiestanden kun je de Whisper Flex Smart precies afstemmen op jouw behoeften. Of je nu een zachte bries wilt voelen tijdens een online vergadering, zodat je collega's je luid en duidelijk kunnen horen, of juist behoefte hebt aan een krachtige luchtstroom tijdens een zomerse nacht - deze ventilator biedt de perfecte verkoeling op maat. En het beste van alles? De Whisper Flex Smart draait zowel horizontaal als verticaal rond, waardoor de lucht gelijkmatig door de hele kamer wordt verspreid. Geen enkel hoekje wordt overgeslagen. Daarnaast beschikt deze slimme ventilator ook over een handige nachtmodus, zodat je 's nachts kunt genieten van een aangename temperatuur zonder gestoord te worden door het felle schermlicht. Kort.

Pluspunten
  • Bedien de ventilator op afstand met de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Met 26 ventilatiestanden kies je de verkoeling waar je behoefte aan hebt. Met de natuurlijke wind modus wisselt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, zodat het lijkt op de wind buiten. Bedien de ventilator op afstand via de Duux app of met behulp van de spraakassistentie van Google en Amazon. Kies uit 26 verschillende ventilatiestanden om de gewenste verkoeling te creëren. In de natuurlijke wind modus schakelt de ventilator tussen diverse blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er buiten wind waait.

Minpunten
  • Een torenventilator neemt minder ruimte in beslag dan een statiefventilator. Bij deze ventilator ontvang je geen batterij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu). 

De review over Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.