Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF19. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF19

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

De Duux Whisper Flex Smart is niet zomaar een ventilator, het is een slimme ventilator die je volledige controle geeft. Met behulp van de afstandsbediening, de Duux app of de spraakassistent van Google en Amazon, pas je gemakkelijk de instellingen aan op afstand. Of je nu op de bank zit of in bed ligt, je hebt altijd de perfecte verkoeling binnen handbereik. Deze ventilator is niet alleen slim, maar ook erg flexibel. Je kunt de hoogte aanpassen van 51 tot en met 88 centimeter, waardoor je hem ook als tafelmodel kunt gebruiken. Met 26 verschillende ventilatiestanden kun je precies de gewenste verkoeling instellen. Tijdens een belangrijke online vergadering kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lage stand, zodat je collega's je goed kunnen horen. En als je 's nachts wilt genieten van een koele bries zonder gestoord te worden door fel licht, schakel je eenvoudig de nachtmodus in. De Whisper Flex Smart kan niet alleen horizontaal ronddraaien, maar ook verticaal. Hierdoor verspreidt hij de lucht gelijkmatig door de hele kamer. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor bent, deze ventilator zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Geniet van de verkoeling en het comfort dat de Duux Whisper Flex Smart biedt.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, waarmee je de blaassnelheid helemaal naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Met een geluidsniveau van 13 decibel is de ventilator fluisterstil. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (iOS en Android).

Minpunten
  • Een standventilator neemt meer ruimte in beslag dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu). 

De review over Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.