Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF12. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart.

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF12

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Met de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart hoef je je geen zorgen te maken over de nabijheid van een stopcontact. Deze ventilator werkt namelijk op een handige accu die bij de aankoop is inbegrepen. Zelfs als de accu leeg is en het huis nog warm, kun je gewoon de stroomkabel gebruiken om te blijven genieten van een verkoelende bries. Zo raak je nooit verstoken van frisse lucht. Na ontvangst van de ventilator heb je direct toegang tot drie verschillende bedieningsopties. Je kunt gebruik maken van de Duux app, die compatibel is met zowel iOS als Android. Daarnaast kun je de ventilator bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of rechtstreeks via het apparaat zelf. Maar dat is nog niet alles! Als je al in het bezit bent van een Smart Home Hub zoals Google Assistant of Amazon Alexa, kun je de ventilator zelfs met je stem bedienen. Dat is pas echt slim! De Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart is niet alleen veelzijdig in zijn bedieningsmogelijkheden, maar ook in zijn vormgeving. De hoogte van de ventilator is verstelbaar van 51 tot 88 centimeter, waardoor je hem zelfs als tafelmodel kunt gebruiken. Zo kun je altijd genieten van een aangename luchtstroom, waar je je ook bevindt in je huis. Met zijn strakke zwarte design is deze ventilator niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, waardoor je de blaassnelheid volledig naar eigen voorkeur kunt aanpassen. De ventilator is met een geluidsniveau van 13 decibel bijna stil als een fluistering. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (iOS en Android).

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer plaats in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart. 

De review over Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.