Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF13. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit.

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF13

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

De Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit is een revolutionaire ventilator die je niet hoeft te plaatsen in de buurt van een stopcontact. Dankzij de meegeleverde accu kan deze ventilator overal worden gebruikt. Zelfs als de accu leeg is en het huis nog warm, kun je eenvoudig overschakelen naar de stroomkabel. Hierdoor hoef je nooit zonder verkoelende wind te zitten. Bij levering van deze ventilator krijg je standaard 3 opties om hem te bedienen. Dit kan via de handige Duux app, die zowel op iOS als Android beschikbaar is. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening of de bedieningselementen op het apparaat zelf. Maar dat is nog niet alles! Als je al Smart Home Hubs zoals Google Assistant of Amazon Alexa in huis hebt, kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen. Dit zorgt voor een nog gemakkelijkere en handsfree gebruikservaring. Een ander geweldig kenmerk van deze ventilator is dat hij in hoogte verstelbaar is. Je kunt hem eenvoudig aanpassen van 51 tot 88 centimeter, waardoor je hem zelfs als tafelmodel kunt gebruiken. Of je hem nu op de vloer zet, op een bureau plaatst of op een tafel plaatst, deze ventilator past zich moeiteloos aan aan jouw behoeften. Met zijn strakke witte design past hij bovendien perfect in elk interieur. Kortom, de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit is de ideale ventilator voor iedereen die op zoek is naar draagbaarheid, gemak en.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, zodat je de luchtsnelheid volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Met een geluidsniveau van slechts 13 decibel is de ventilator fluisterstil. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (iOS en Android).

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit. 

De review over Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.