Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Tube Smart Zwart/Wit

Duux Tube Smart Zwart/Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXPU03. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Tube Smart Zwart/Wit.

Specificaties Duux Tube Smart Zwart/Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXPU03

Omschrijving van de Duux Tube Smart Zwart/Wit

Met de Duux Tube Smart Zwart/Wit blijf je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in je huis. Je kunt deze luchtreiniger namelijk verbinden met de Duux-app, waar je een overzicht krijgt van de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in je huis. Bovendien kun je de luchtreiniger verbinden met Google Assistent en Amazon Alexa. Dit is erg handig, want zo kun je hem eenvoudig bedienen met je stem. Je hoeft je geen zorgen te maken over de luchtreiniger dankzij de automatische modus. Als de luchtkwaliteit verslechtert, schakelt de luchtreiniger automatisch in. Deze luchtreiniger is krachtig genoeg om een ruimte tot 110 vierkante meter te reinigen. Hij verwijdert onder andere stof, pollen en gassen die vrijkomen tijdens het koken. Je kunt de luchtreiniger aanpassen aan je interieur met de verwisselbare bovenkant. Houd er rekening mee dat je de filters moet vervangen wanneer het filtervervangingslampje brandt. Dit is meestal na ongeveer 6 maanden. Met de Duux Tube Smart Zwart/Wit kun je dus genieten van schone lucht in je huis, terwijl je ook nog eens het gemak hebt van spraakbesturing en een overzichtelijke app.

Pluspunten
  • De luchtreiniger kan gebruikt worden in grote ruimtes tot 100 vierkante meter. Met behulp van de ingebouwde timer zal de luchtreiniger automatisch uitschakelen na de door jou ingestelde tijd. Je kan de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent met de app.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Tube Smart Zwart/Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Tube Smart Zwart/Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Tube Smart Zwart/Wit. 

De review over Duux Tube Smart Zwart/Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.