Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCH08. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit.

Specificaties Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH08

Omschrijving van de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit kun je een ruimte van maximaal 30 vierkante meter heerlijk verwarmen. Deze compacte ventilatorkachel blaast de warme lucht naar buiten, waardoor de warmte gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid. Met zijn unieke 360 graden verwarmingssysteem geniet je dus van warmte die je overal in de kamer kunt voelen. De Threesixty Smart DXCH08 biedt maar liefst 3 verwarmingsstanden, namelijk 800, 1.200 en 1.800 watt, en 2 ventilatiesnelheden. Je kunt zelfs de laagste ventilatiestand gebruiken als eco-stand om energie te besparen. Het wisselen tussen de verschillende standen is eenvoudig, je kunt de knoppen op het apparaat zelf gebruiken of de handige Duux app. Hierdoor kun je de elektrische kachel ook op afstand bedienen, wat enorm handig is. Naast zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksgemak, heeft de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit ook een stijlvol design. Met zijn strakke en moderne uitstraling past hij perfect in elk interieur. Bovendien is hij voorzien van handige functies zoals een timer en een oververhittingsbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze slimme kachel biedt. Kortom, met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit haal je niet alleen een krachtige verwarming in huis, maar ook een prachtig stukje technologie dat het comfort in je huis naar een hoger.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Duux-app op je smartphone of tablet. De kachel heeft een eco-modus waarmee je minder energie verbruikt. De kachel heeft een relatief groot verwarmingsbereik van 30 vierkante meter.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen produceert een ventilatorkachel veel geluid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit. 

De review over Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.