Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray

Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCH09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray.

Specificaties Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH09

Omschrijving van de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray

Met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray kun je een ruimte van wel 30 vierkante meter verwarmen. Deze handige ventilatorkachel verspreidt de warmte 360 graden om je heen door de verwarmde lucht aan de bovenkant naar buiten te blazen. De Threesixty Smart DXCH09 heeft 3 verschillende verwarmingsstanden, namelijk 800, 1.200 en 1.800 watt, en 2 ventilatiesnelheden. Je kunt de laagste ventilatiestand gebruiken als eco-stand om energie te besparen. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende standen door middel van de knoppen op het apparaat of via de Duux-app. Zo kun je de elektrische kachel ook op afstand bedienen, wat erg handig is. Naast het verwarmen van de ruimte heeft de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray nog meer handige functies. Zo beschikt hij over een timerfunctie waarmee je kunt instellen hoelang de kachel moet verwarmen. Daarnaast heeft hij ook een oscillatiefunctie waarmee de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Met de handige draagbeugel kun je de kachel eenvoudig verplaatsen naar de gewenste plek. Daarnaast is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray is niet alleen effectief en handig, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit met zijn grijze kleur. Kort.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Duux app op je smartphone of tablet. Met de eco stand van de kachel verbruik je minder energie. De kachel heeft een redelijk groot warmtebereik van 30 vierkante meter.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen maakt een ventilatorkachel veel geluid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray. 

De review over Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.