Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU15. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU15

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit haal je een compact en energiezuinig apparaat in huis dat zorgt voor een aangename luchtvochtigheid. Deze luchtbevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur en is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Dankzij het waterreservoir met een inhoud van 2,5 liter hoef je niet constant bij te vullen. Het reservoir is gemakkelijk toegankelijk door de deksel met een stijlvol lederen labeltje op te tillen. Je kunt het reservoir eenvoudig uit de bevochtiger halen om bij te vullen, of je nu gedemineraliseerd water of kraanwater gebruikt. De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is niet alleen functioneel, maar ook stil. Met een geluidsniveau van slechts 34 decibel kun je hem zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen. Het apparaat is voorzien van een handige waterniveau indicator, die je waarschuwt wanneer het reservoir leeg is en bijgevuld moet worden. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste paar dagen sneller leeg raken. Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit creëer je niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar voeg je ook een stijlvolle accessoire toe aan je interieur. Met zijn compacte formaat en strakke witte design past hij moeitelo.

Pluspunten
  • Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij het compacte formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte. Het waterreservoir is verwijderbaar en je kunt het gemakkelijk bijvullen onder de kraan.

Minpunten
  • Je hebt een aparte hygrometer nodig, want deze luchtbevochtiger meet de luchtvochtigheid niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. 

De review over Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.