Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Sphere Wit

Duux Sphere Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DUAP02. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Sphere Wit.

Specificaties Duux Sphere Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DUAP02

Omschrijving van de Duux Sphere Wit

Met de Duux Sphere Wit creëer je niet alleen een schone en frisse werkplek, maar ook een sfeervolle omgeving. Dit compacte luchtreinigingssysteem is speciaal ontworpen om gemakkelijk op je bureau of tafel te plaatsen. Door gebruik te maken van ionisatie, verandert de luchtreiniger de statische lading van stofdeeltjes, waardoor ze als een magneet worden aangetrokken. Vervolgens worden deze deeltjes opgevangen in het geïntegreerde HEPA-filter. Wat deze luchtreiniger extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om je favoriete geur door de kamer te verspreiden. Vul simpelweg de aromacup met een paar druppels geurolie en geniet van een heerlijke geur die de ruimte vult. Bovendien is de Duux Sphere Wit niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met de ingebouwde LED-verlichting aan de bovenzijde kan deze luchtreiniger ook dienen als een sfeervol nachtlampje. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de filters van de Duux Sphere Wit na ongeveer 6 maanden te vervangen, zodat de luchtreiniger optimaal blijft presteren. Investeer in een gezonde en aangename omgeving met de Duux Sphere Wit.

Pluspunten
  • De luchtverfrisser verspreidt een heerlijke geur in huis, dankzij de geurolie opslagtank. Kinderen kunnen de instellingen niet aanpassen dankzij de kinderbeveiliging.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger verspreidt schone lucht, maar reinigt niet de gehele kamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Sphere Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Sphere Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Sphere Wit. 

De review over Duux Sphere Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.