Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux North Smart 18K BTU/h Wit

Duux North Smart 18K BTU/h Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXMA13. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux North Smart 18K BTU/h Wit.

Specificaties Duux North Smart 18K BTU/h Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA13

Omschrijving van de Duux North Smart 18K BTU/h Wit

De Duux North Smart 18K BTU/h Wit is de perfecte oplossing voor het koelen van ruimtes met hoge warmtelasten tot 34 vierkante meter. Met de handige Duux app of de spraakassistent van Google en Amazon kan je deze slimme airco eenvoudig op afstand bedienen. Naast de koelfunctie biedt deze airco ook een ventilatorstand, waarmee je een verfrissend briesje kunt creëren. Dankzij de ontvochtigingsmodus kan je het drukkende warme gevoel verminderen en genieten van een aangenaam binnenklimaat. Met de nachtmodus hoef je je geen zorgen te maken over te veel kou in de slaapkamer of storend geluid. Deze airco heeft namelijk een maximaal geluidsniveau van 65 decibel, wat lager is dan de meeste andere airco's, maar nog steeds duidelijk hoorbaar. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco plaatst. Met de Duux North Smart 18K BTU/h Wit haal je een veelzijdige en handige airco in huis. Creëer een comfortabel binnenklimaat en geniet van de verkoeling die deze slimme airco biedt.

Pluspunten
  • Bedien de airconditioning op afstand met de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Deze airconditioner heeft een vermogen van 18.000 BTU en kan een gemiddelde woonkamer van 34 vierkante meter koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 33 kilogram, waardoor hij minder eenvoudig naar een andere verdieping getild kan worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux North Smart 18K BTU/h Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux North Smart 18K BTU/h Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux North Smart 18K BTU/h Wit. 

De review over Duux North Smart 18K BTU/h Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.