Duux North Smart 18K BTU/h Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXMA12. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs.

Specificaties Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA12

Omschrijving van de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

De Duux North Smart 18K BTU/h in de kleur grijs is een slimme airconditioner waarmee je gemakkelijk een ruimte met hoge warmtelasten tot 34 vierkante meter kunt koelen. Met behulp van de Duux app of de spraakassistent van Google en Amazon kun je de airco eenvoudig op afstand bedienen en instellen. Naast de koelfunctie beschikt de airco ook over een ventilatorstand, waarmee je een verfrissend briesje kunt creëren. Bovendien is er een ontvochtigingsmodus die helpt om het drukkende warme gevoel te verminderen en een aangenaam binnenklimaat te creëren. Voor een goede nachtrust is er een speciale nachtmodus beschikbaar, zodat het niet te koud wordt in de slaapkamer en je geen last hebt van het geluid. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco stiller dan de meeste andere modellen op de markt, maar nog steeds duidelijk hoorbaar. Het is belangrijk om op te merken dat de afvoerslang een lengte heeft van 150 centimeter. Controleer dus goed of dit voldoende lang is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Duux North Smart 18K BTU/h airco geniet je van optimale koeling en comfort, waar je ook bent in je huis.

Pluspunten
  • Bedien de airco op afstand met de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Met een koelcapaciteit van 18.000 BTU kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 34 vierkante meter koelen. Bij deze airco ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 33 kilogram, waardoor je hem minder eenvoudig naar een andere verdieping tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs. 

De review over Duux North Smart 18K BTU/h Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.