Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Duux North Smart 14K BTU/h Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXMA11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux North Smart 14K BTU/h Wit.

Specificaties Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA11

Omschrijving van de Duux North Smart 14K BTU/h Wit

De Duux North Smart 14K BTU/h is een innovatieve airconditioner die speciaal is ontworpen om ruimtes tot 26 vierkante meter met hoge warmtelasten te koelen. Met behulp van de Duux app of spraakassistenten zoals Google en Amazon, kun je de airco eenvoudig op afstand bedienen en instellen. Deze handige functies zorgen ervoor dat je altijd de perfecte temperatuur kunt creëren, waar je ook bent. Naast de krachtige koelfunctie beschikt de airco ook over een ventilatorstand, waarmee je een verfrissend briesje kunt creëren. De ontvochtigingsmodus helpt je om het drukkende warme gevoel te verminderen en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de nachtmodus kun je 's nachts genieten van een goede nachtrust, zonder last te hebben van te veel kou of geluidsoverlast. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 58 decibel is deze airco stiller dan de meeste andere modellen op de markt. Let op: de lengte van de afvoerslang van deze airco is 150 centimeter. Het is belangrijk om te controleren of dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met zijn stijlvolle witte design past de Duux North Smart 14K BTU/h perfect in elk interieur. Het is de ideale oplossing om jezelf en je omgeving te voorzien van een aangename en comfortabele temperatuur, zelfs tijdens de warmste dagen.

Pluspunten
  • Bedien de airconditioner op afstand met de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Met een BTU van 14.000 koelt deze airconditioner een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 31 kilogram, waardoor je hem minder makkelijk naar een andere verdieping tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux North Smart 14K BTU/h Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux North Smart 14K BTU/h Wit. 

De review over Duux North Smart 14K BTU/h Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.