Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Duux Edge Smart Convector 1500W Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCH13. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit.

Specificaties Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH13

Omschrijving van de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

De Duux Edge Smart Convector 1500W Wit is een veelzijdige verwarming die perfect is voor zowel thuisgebruik als voor op de camping of in de garage. Met de meegeleverde voeten kun je ervoor kiezen om de convector aan de muur te bevestigen of als vrijstaande kachel te gebruiken. Dankzij de handige afstandsbediening hoef je nooit meer van de bank af te komen om de ruimte te verwarmen. Je kunt de kachel ook bedienen via een handige app, waarmee je de convector op afstand kunt inschakelen. Zo kom je altijd thuis in een aangenaam warm huis, zonder dat je energie verspilt aan het onnodig verwarmen van een lege ruimte. De Duux Edge Smart Convector 1500W Wit is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het strakke witte design past perfect in elk interieur. Daarnaast is de convector voorzien van geavanceerde technologieën, zoals een ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van een comfortabele en veilige verwarming.

Pluspunten
  • Je gebruikt de elektrische kachel via de Duux app op jouw smartphone of tablet. Deze kachel kan op de grond worden geplaatst en aan de muur worden gehangen. De kachel heeft een eco stand waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet erg geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit. 

De review over Duux Edge Smart Convector 1500W Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.