Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCH12. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs.

Specificaties Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH12

Omschrijving van de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

De Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs is een veelzijdige verwarming die je zowel aan de muur kunt bevestigen als vrijstaand kunt gebruiken met de meegeleverde voeten. Deze handige kachel is geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook ideaal voor op de camping of in de garage. Met de bijgeleverde afstandsbediening hoef je niet meer van de bank af te komen om de ruimte te verwarmen. Je kunt de kachel eenvoudig bedienen en instellen op de gewenste temperatuur. Maar dat is niet alles! Je kunt de kachel ook bedienen met een handige app op je smartphone. Zo kun je de kachel op afstand aanzetten, zodat je altijd thuis komt in een heerlijk warm huis. De Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook nog eens energiezuinig. Met zijn krachtige vermogen van 1500W verwarmt hij moeiteloos elke ruimte. Daarnaast beschikt de kachel over een handige timerfunctie, zodat je de verwarming kunt instellen op de gewenste tijden. Zo geniet je altijd van een comfortabele en warme omgeving. Kortom, met de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs haal je een slimme en efficiënte verwarming in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Duux app op je smartphone of tablet. Deze kachel kan zowel op de grond geplaatst worden als aan de muur gehangen worden. Er is een eco stand beschikbaar op de kachel, waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs. 

De review over Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.