Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Bright Smart Zwart

Duux Bright Smart Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXPU06. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Bright Smart Zwart.

Specificaties Duux Bright Smart Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXPU06

Omschrijving van de Duux Bright Smart Zwart

De Duux Bright Smart in het zwart is de ideale oplossing om pollen, allergenen en gassen uit de lucht te verwijderen. Met een indrukwekkende efficiëntie van 99,97% zorgt deze luchtreiniger ervoor dat de lucht in een ruimte tot wel 40 vierkante meter volledig gereinigd wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een voorfilter, een HEPA 13 filter en een koolstoffilter. Wat deze luchtreiniger echt bijzonder maakt, is het feit dat je hem kunt bedienen via wifi, waar je ook bent, met behulp van de handige Duux app. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis en heb je de volledige controle over wanneer je de reiniger aan of uit zet. Daarnaast beschikt de luchtreiniger over een handige luchtkwaliteitsindicator die begint te knipperen wanneer het tijd is om het filter te vervangen. Voor een goede nachtrust schakel je eenvoudig de slaapmodus in. Hierdoor gaat het licht uit en werkt de Bright Smart luchtreiniger stiller, zodat jij ongestoord kunt slapen. Met de Duux Bright Smart in het zwart ben je verzekerd van schone lucht en een gezonde leefomgeving.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verminderen. De luchtreiniger is geschikt voor kamers tot 40 vierkante meter. Met de app kun je de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent.

Minpunten
  • Omdat de filters na verloop van tijd vervangen moeten worden, is het apparaat niet volledig onderhoudsvrij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Bright Smart Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Bright Smart Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Bright Smart Zwart. 

De review over Duux Bright Smart Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.