Duux Blizzard Smart 12K Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXMA05. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Blizzard Smart 12K.

Specificaties Duux Blizzard Smart 12K

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA05

Omschrijving van de Duux Blizzard Smart 12K

De Duux Blizzard Smart 12K is een krachtige airconditioner die geschikt is voor het koelen van ruimtes met zowel hoge als lage warmtelasten. Met een bereik van 22 vierkante meter kan deze airco perfect worden gebruikt in studeer- of werkkamers, waar de warmte vaak snel opbouwt. Maar zelfs in ruimtes tot 34 vierkante meter kan deze airco nog steeds voor een aangename temperatuur zorgen. Wat deze airconditioner echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via de Duux app. Of je nu een iOS- of Android-apparaat hebt, je kunt de airco moeiteloos besturen vanaf je bureaustoel. Geen zin in gedoe met een app? Geen probleem! Bij de Duux Blizzard Smart 12K wordt een handige afstandsbediening meegeleverd. Met de ontvochtigingsfunctie kun je het klamme, warme gevoel in de kamer verminderen en met de 3 blaassnelheden kun je de luchtstroom helemaal naar je eigen wens instellen. Het geluidsniveau van de airco is maximaal 65 decibel, wat betekent dat je hem duidelijk kunt horen. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van de airco. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Controleer dus goed of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Duux Blizzard Smart 12K kun je genieten van een comfortabel en koel klimaat, zodat je je kunt.

Pluspunten
  • Je kunt de airco op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of de Duux app (voor iOS en Android). De mobiele airco heeft een functie voor ontvochtiging, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Met een BTU van 12.000 kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 30 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 27,5 kilogram, waardoor hij minder eenvoudig naar een andere verdieping te tillen is. Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Blizzard Smart 12K

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Blizzard Smart 12K tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Blizzard Smart 12K. 

De review over Duux Blizzard Smart 12K is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.