Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU12. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU12

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je eenvoudig op afstand de luchtvochtigheid in huis regelen dankzij de spraakondersteuning. Deze luchtbevochtiger is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je hem moeiteloos kunt bedienen. Bovendien kun je de luchtbevochtiger ook verbinden met de handige Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet nauwkeurig de huidige luchtvochtigheid, zodat je altijd kunt zorgen voor een gezond binnenklimaat. Deze slimme luchtbevochtiger heeft een automatische modus, waardoor hij automatisch inschakelt wanneer de luchtvochtigheid daalt. Hierdoor hoef je er zelf niet constant op te letten. Daarnaast kun je jouw huis direct voorzien van een aangename geur door een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe te voegen aan de aromatray. Met zijn krachtige werking is deze luchtbevochtiger geschikt voor ruimtes tot wel 30 vierkante meter. Houd er wel rekening mee dat het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan zijn omdat de luchtbevochtiger tijd nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand met behulp van de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren vinden mogelijk het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. 

De review over Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.