Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU13. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU13

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit kun je gemakkelijk op afstand de luchtvochtigheid in huis regelen dankzij de spraakondersteuning. Deze luchtbevochtiger is eenvoudig te verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien kun je de Duux app gebruiken om de luchtbevochtiger te bedienen en altijd op de hoogte te blijven van de actuele luchtvochtigheid. De ingebouwde hygrometer meet namelijk constant de vochtigheidsgraad. Met de automatische modus schakelt de luchtbevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt, waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan enkele druppels van je favoriete geurolie toe aan de aromatray. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. 

De review over Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.