Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU10. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU10

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je gemakkelijk en op afstand de luchtbevochtiger bedienen dankzij de spraakondersteuning. Je kunt deze luchtbevochtiger eenvoudig verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien kun je de luchtbevochtiger ook verbinden met de Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de huidige luchtvochtigheid. In de automatische modus schakelt de luchtbevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt, wat erg handig is omdat je dit niet zelf in de gaten hoeft te houden. Als je meteen een aangename geur in huis wilt verspreiden, voeg dan een paar druppeltjes van je favoriete geurolie toe. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 40 vierkante meter te bevochtigen. Houd er rekening mee dat het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan zijn, omdat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met behulp van de app of via spraakassistentie van Google en Amazon. Dit apparaat is uitgerust met een ingebouwde hygrometer, waardoor je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. 

De review over Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.