Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU11

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit kun je eenvoudig op afstand de luchtvochtigheid in jouw huis regelen dankzij de spraakondersteuning. Deze luchtbevochtiger is namelijk compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien kun je de luchtbevochtiger ook verbinden met de Duux-app, waardoor je altijd op de hoogte bent van de actuele luchtvochtigheid in jouw woning. De ingebouwde hygrometer meet namelijk continu de vochtigheidsgraad. Zet de luchtbevochtiger in de automatische modus en hij schakelt automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt. Dit is handig, omdat je dan niet constant zelf de luchtvochtigheid in de gaten hoeft te houden. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppels van jouw favoriete geurolie toe. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 40 vierkante meter. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtbevochtiger de luchtvochtigheid op het gewenste niveau brengt. Hierdoor kan het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raken.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met het geuroliëntankje verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Mogelijk vinden huisdieren het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. 

De review over Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.