Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Domo DO236SW 21.6V

Domo DO236SW 21.6V Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Domo DO236SW. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Domo DO236SW 21.6V.

Specificaties Domo DO236SW 21.6V

Merk

Domo

Fabrikantcode

DO236SW

Omschrijving van de Domo DO236SW 21.6V

De Domo DO236SW 21.6V is een innovatieve draadloze vloerreiniger die je moeiteloos door je hele huis laat bewegen. Met een indrukwekkende accuduur van 30 minuten heb je genoeg tijd om al je vloeren grondig te reinigen. Deze vloerreiniger is uitgerust met twee zachte rollers die op hoge snelheid in tegengestelde richting draaien, waardoor alle vuil en stof effectief wordt opgevangen in de opvangbak van 180 milliliter. Maar dat is nog niet alles! De Domo DO236SW 21.6V heeft ook een ruim waterreservoir van 350 milliliter, zodat je meer dan genoeg schoon water hebt om je vloeren mee te reinigen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het water snel droogt, waardoor deze vloerreiniger ook geschikt is voor kwetsbare vloeren zoals parket en laminaat. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de vloerreiniger, want je plaatst hem eenvoudig in het automatische reinigingsstation aan de oplader. Hier wordt hij niet alleen grondig gereinigd, maar ook volledig opgeladen voor het volgende gebruik. Met de Domo DO236SW 21.6V haal je een innovatieve en handige vloerreiniger in huis die je vloeren moeiteloos schoonmaakt en ze er weer als nieuw uit laat zien.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, maakt schoon en droogt je vloer, waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder

    .

    Deze reinigt de borstel automatisch, zodat hij netjes klaar staat voor de volgende schoonmaaktaak. De vloerreiniger is draadloos en heeft een batterijduur van 30 minuten.

Minpunten
  • Voor zachte vloeren heb je een stoomreiniger nodig, de vloerreiniger is alleen geschikt voor harde vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Domo DO236SW 21.6V

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Domo DO236SW 21.6V tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Domo DO236SW 21.6V. 

De review over Domo DO236SW 21.6V is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals