Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Domo DO156A

Domo DO156A Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Domo DO156A. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Domo DO156A.

Specificaties Domo DO156A

Merk

Domo

Fabrikantcode

DO156A

Omschrijving van de Domo DO156A

De Domo DO156A is een veelzijdig apparaat dat perfect is voor de warme zomerdagen. Met deze aircooler, ventilator en luchtbevochtiger in één heb je alle benodigdheden om de hitte te bestrijden. De aircoolerfunctie zorgt voor een verkoelend briesje, dat nog krachtiger is dan de ventilatorfunctie. Hoewel het misschien niet zo koel is als een mobiele airconditioner, biedt het toch aangename verlichting op warme dagen. Daarnaast voorkomt de luchtbevochtigerfunctie droge lucht in huis, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Met de zelfdraaiende functie wordt de verfrissende lucht door de hele kamer verspreid, zodat je overal kunt genieten van een aangename temperatuur. Dankzij de handige timer hoef je je geen zorgen te maken over het onnodig laten draaien van de aircooler. Stel eenvoudig de gewenste tijd in (maximaal 120 minuten) en het apparaat stopt automatisch met blazen. Met de 3 standen kun je de blaassnelheid aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte luchtstroom. Bovendien kun je de uitblaasrichting eenvoudig aanpassen, zodat de Domo DO156A altijd blaast in de gewenste richting. Met dit veelzijdige apparaat ben je klaar voor de zomer en kun je genieten van verkoeling, ventilatie en een gezonde luchtvochtigheid.

Pluspunten
  • Dit toestel is zowel een aircooler als een luchtbevochtiger en gewone ventilator. De functie om zelf te draaien zorgt ervoor dat de koele lucht door de hele kamer wordt verspreid. Een aircooler koelt je ruimte niet actief zoals een airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

Minpunten
  • Een luchtkoeler is geen airconditioner, dus koelt hij de lucht niet af met behulp van een koelmiddel

    .

    Daarom daalt de temperatuur in de kamer niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Domo DO156A

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Domo DO156A tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Domo DO156A. 

De review over Domo DO156A is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.