Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-727W White

Denver PFF-727W White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101010150. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-727W White.

Specificaties Denver PFF-727W White

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101010150

Omschrijving van de Denver PFF-727W White

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. Met de Denver PFF-727W White digitale fotolijst presenteer je jouw favoriete foto's op een stijlvolle manier in je huis. Het 7 inch beeldscherm biedt een haarscherpe weergave met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Plaats de fotolijst horizontaal of verticaal en de foto's passen zich automatisch aan. Maar dat is nog niet alles! Met behulp van de Frameo app kun je gemakkelijk al je foto's naar deze digitale fotolijst sturen. Nodig je vrienden en familie uit om hun foto's ook via deze app naar jouw fotolijst te sturen. De app biedt ook de mogelijkheid om tekst toe te voegen aan de foto's en een timer in te stellen van 10 seconden tot 30 minuten. Zo kun je de hele dag door genieten van een continue weergave van je mooiste herinneringen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook tot 16 GB aan bestanden opslaan op het interne geheugen van de fotolijst. Dankzij de voedingskabel hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur, want de fotolijst werkt alleen wanneer deze is aangesloten op het stopcontact. Kortom, met de Denver PFF-727W White digitale fotolijst haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis waarmee je jouw.

Pluspunten
  • Jij en je familie en vrienden sturen foto's naar de fotolijst met 7 inch touchscreen via wifi. Je kunt de tijd tussen de foto's naar eigen wens instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze foto lijst werkt enkel met een stroomkabel, dus je hebt een nabijgelegen stopcontact nodig. Het geheugenkaartslot is niet geschikt voor uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor foto overdracht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-727W White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-727W White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-727W White. 

De review over Denver PFF-727W White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals