Search
Close this search box.
  1. Denver PFF-727B Black

Denver PFF-727B Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101010140. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-727B Black.

Specificaties Denver PFF-727B Black

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101010140

Omschrijving van de Denver PFF-727B Black

Met de Denver PFF-727B Black digitale fotolijst presenteer je niet alleen jouw favoriete foto's, maar creëer je ook een unieke en persoonlijke sfeer in huis. Deze fotolijst heeft een 7 inch beeldscherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels, waardoor jouw foto's haarscherp worden weergegeven. Het mooie is dat je de lijst zowel horizontaal als verticaal kunt neerzetten, en de foto's passen zich automatisch aan aan de oriëntatie van de lijst. Maar dat is nog niet alles! Met behulp van de Frameo app kun je eenvoudig al jouw foto's naar deze digitale fotolijst sturen. Nodig je vrienden en familie uit om ook hun foto's via deze app naar jouw lijst te sturen, waardoor je een geweldige mix van herinneringen kunt creëren. In de app kun je zelfs tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat de fotolijst automatisch door de foto's bladert en je de hele dag door kunt genieten van jouw mooiste momenten. Met een intern geheugen van 16 GB kun je maar liefst 16 GB aan bestanden opslaan op deze fotolijst. Het interne geheugen is echter niet uitbreidbaar met een geheugenkaart, maar je kunt wel eenvoudig jouw foto's overzetten naar het interne geheugen van de lijst. Let op: de fotolijst werkt alleen op netstroom en wordt geleverd met een voedingskabel. Haal daarom het maximale uit jouw herinneringen en creëer een.

Pluspunten
  • Jij en je familie en vrienden sturen foto's naar de fotolijst met 7 inch touchscreen via wifi. Je kunt zelf de tijd tussen de foto's instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst functioneert enkel met een stroomkabel, waardoor je een nabije stopcontact nodig hebt. Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en is alleen bedoeld voor foto-overdracht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-727B Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-727B Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-727B Black. 

De review over Denver PFF-727B Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals