Denver PFF-2160 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Denver 119101070010. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Denver PFF-2160.

Specificaties Denver PFF-2160

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101070010

Omschrijving van de Denver PFF-2160

Let op: het gebruik van een geheugenkaart vergroot niet het interne geheugen van 32 GB. In plaats daarvan kun je met de Denver PFF-2160 digitale fotolijst je foto's eenvoudig verplaatsen naar het interne geheugen van de fotolijst. Deze fotolijst heeft een indrukwekkend groot beeldscherm van 21,5 inch, waarmee je een prachtige slideshow van al je favoriete foto's kunt laten zien. Met behulp van de handige app kunnen jij en je vrienden foto's rechtstreeks naar de fotolijst sturen. Maar dat is niet alles! Je kunt ook persoonlijke teksten aan de foto's toevoegen, waardoor je vrienden bijvoorbeeld een lieve boodschap kunnen achterlaten. Met een intern geheugen van 32 GB kun je talloze afbeeldingen opslaan en blijven genieten van al je kostbare herinneringen. De Denver PFF-2160 biedt je volledige controle over de weergave van je foto's. Je kunt de tijd tussen de foto's naar wens instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Bovendien is er een handige timerfunctie waarmee je ervoor kunt zorgen dat de fotolijst automatisch 's avonds uitschakelt, zodat je dit nooit meer vergeet voor het slapengaan. Met de Denver PFF-2160 haal je een geweldige digitale fotolijst in huis die je in staat stelt om al je kostbare herinneringen op een prachtige en gepersonaliseerde manier te delen en te beleven.

Pluspunten
  • Via de app sturen jij en je vrienden foto's naar de fotolijst met een groot beeldscherm van 21,5 inch. Je kunt de tijd tussen de foto's naar wens instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. De lijst heeft een ingebouwde timer, zodat hij 's avonds automatisch uitschakelt.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bedoeld als uitbreidbaar geheugen en werkt alleen voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Denver PFF-2160

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Denver PFF-2160 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Denver PFF-2160. 

De review over Denver PFF-2160 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals